Прощання

Прощались ми і плакала природа,
Рясним зливаючи дощем
На плечі наші, руки, спини,-
На душі наші, врешті-решт,
                Кінець-кінцем.
І болісно в цю мить нам стало,
Коли ішли з тобою ми удвох,-
Сама природа наче шкодувала,
Змиваючи з нас сльози - із обох!


Рецензии