Take me easy

[D.S.K.]

My beautiful, my clever,
My lovely cherry boy!
You must know well – love fever
Is not at all a joy.

So, stop to be so busy,
So lone 'n cool – have fun!
You've cold? Well, take it easy –
Accept my love for sun!

(17 October 1995)


Рецензии