Пропонування

Сухим листопадом спадає
Малюнок з її обличчя,
Він кроку не робить - чекає,
Вона - пропонує, не кличе...

Ніч золотом більш не грає
У відблисках віскових свічок...
Вона вже його не тримає,
І він пропонує. Не кличе.


Рецензии