анти-мар я

я народила мертвеє дитя,
журба моя не є твоя.
отець наш - мій же чоловік,
а син є брат... амінь вовік.

апокрифічні давні перекази
не приховали справжньої мети
мойого мертвого дитяти -
антихриста, хазяйнувати
який прийшов на цій землі...

але навіщо? для чого
я народила це дитяти?
мій бог, не я в цім винувата,
бо не хотіла я родить
та і не знала...
бо зґвалтувала
святая сила твого духа...
мій бог, в усьому винуватий ти!

вони і досі всі вважають,
що ти був перший чоловік
в моєму тілі... помилялись
всі автори старих часів!

...сьогодні я сиджу одна
на свому місці твого пекла,
а моє мертвеє дитя
нарешті цар живих і мертвих!


Рецензии