Dreaming...

Here I am...right by your side...
I can hear... your breathing...
Oh, babe! I just can't hide...
I'm longing for this feeling...
Believe me...I'll be always near...
Near,near,near...

(REFRAIN)
Let me dream...
About your sweet lips...
Please, let me dream...
About your tender fingertips...
And if U have the same for me,
Please, don't hold in...
Oh, honey...set it free...
I don't expect a thing from U...
And there's nothing stop me loving U!
And still, I keep on dreaming...
Dreaming,dreaming,dreaming...


Here I am...right by your side...
Please, don't abuse my feelings...
Just look into my eyes!
And tell me what is right?
I cannot be so far,
I can't resist and I can't fight...
Don't be affraid, cause I'm still near...
Here...

(REFRAIN)
...


I look into your ground eyes,
I feel like drowning in this feeling
I feel the beating of your heart
And keep on dreaming...
I wish U were with me here...
I'm longing to be with U, Dear...
My heart just can't resist this feeling...!
But still, I keep on dreaming...
Dreaming,dreaming,dreaming...
Still dreaming...

(REFRAIN)
About your sweet lips...
..............
........
........
..............


Рецензии
Sometimes only dreaming can keep us alive…

Outline   04.04.2004 16:17     Заявить о нарушении
dreams...sweet dreams...)))

Vj $)

Thunder   05.04.2004 01:39   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.