Поез я
Велична музика,частина світу ясна,
Що нам дає гармонію,
Натхнення й радості Симфонію!
І ця симфонія-це ти!
Що все даєш мені наснагу,
мене рятуєш від біди,
Вгамовуєш душевну спрагу
І не даєш мені пропасти,
Мене ведеш у небеса...
Я буду в вітру силу красти!
-Та варта більшого твоя краса.
Свидетельство о публикации №103061701423
Спасибо за ностальгию
Облако Ожидания 11.11.2003 13:48 Заявить о нарушении