День в д дня...
Що коханням хтось назвав,
Як же жить без тебе, мила,
Ти порадь та не лукав!
День за днем заходить сонце, -
Сходить - ще не поруч ти,
Що ж мені тепер робити?
Ладен - увесь світ пройти,
Тільки б знати, що зустріти,
Вийдеш з хати мене ти!
Свидетельство о публикации №103061600489