Я кохаю невидиму
Я був сам не собою в ті дні
Важко мене кохати
Я себе почуваю на дні
Сон мене взяв і підняв
Із усіх мене виділив
І коли я високо стояв
Я пізнав, що кохаю невидиму
Я кохаю невидиму
Руки її – як повітря ранкове
Голос її – що твоя колискова
Очі її... я не бачив ніколи
Марно кажуть мені
Що так не буває
Дивні сни навесні –
Це пагано впливає
Але я
Напевне знаю
Я кохаю невидиму
Я літаю
От краю до краю
Я кохаю невидиму
Бо мене
Хтось підняв і виділив
Важко мені в той час
Як самотність лишае мене
Знає один із нас:
Хтось в мене є...
Сон тебе взяв і підняв
Із усіх тебе виділив
І коли я не спав хтось казав:
Ти кохаєш невидиму
Я кохаю невидиму
Руки її – прагнуть нової крові
Голос її – розумію без мови
Очі її... непобачу ніколи
Свидетельство о публикации №103061300038
Sinoptik 20.06.2003 19:44 Заявить о нарушении
Вг 21.06.2003 22:59 Заявить о нарушении