prima. materia

я лишився один.
атрофія мозку.
ми шукали не золото —
лише бога звостку.
ми шукали віками,
не знаючи що.
й нарешті отримали
божих ймен число.
сподіваюсь, скоро
філософський камінь
відкриє долоню
й бог стане нами.

3-10 червня 2003 р.


Рецензии