Листи л ле

..........І.
Лілеї. Зроню на тебе цвіт білий
Запашної одинокої квітки пелюсток.
Класична лінія лілейного тіла
Біла лілея.Біла....
..........ІІ.
Впала на лід ласкавим поглядом
Лагідна.Зламалася стеблом.
Лілеї пахощі...Не зволікай...
Здолай ламкість.
..........ІІІ.
Сплутаю плющеві кучеряві пагони
Лісового літа.Вітерець вільний
Волію лоскотати твій слух
Тонкою музикою блакитної прохолоди.

Залюблене літо багрянцем лілею вдягло...

20.V.2003


Рецензии