Вайсэ хмарэлэх вайсэ шэфэлэх

Ди вайсэ хмарэлэх – ди вайсэ шэфэлэх,
Ин hимл ир блонджэт. Ву нэмт мэн а грэзл?
Ци дэн ништ цу кэннэн, ву вакст зи?
А грэзл вакст ин ди бэрг, ин ди толн,
Дортн, ву с’гист зих а рэйнэр той.

Ну, лозт зих ароп цу мир!
                Ну, шпрингт цу мир!
Пункт с’зэнэн алц гешпрунгэн ви алейн
С’hобн вайсэ хмарэлэх геhат онгерукт, ви алейн.
Аф цу багисн а грэзэл, а рэгндл hот гехлинэт
О, шэфэлэх кэн мих айх ништ дэркэнэн


Рецензии