Святослав

 

Я  з тобою і на серці лагідніючий туман
Ми в коханні, мов у герці перезрілий п’єм дурман.
Трунок шалу, келих свята в зачарованім гаю.
Десь розлука, морок, втрата...Ти здобудь мене в бою!

Я з тобою. Навіть думка осідлає всі вітри.
Мить двобою.. шабля лунка. Піт з чола мого зітри.
Вітер свище, а шоломи сяйво сонця обняло
Друже мій , пора утоми. Мир світання  нам дало.

3.05.2003.


Рецензии