Земля укр
Гуляє розпусниця ніч.
Відкрию я вікна кімнати
Там високо сяє Зоря,
Я можу її лиш позвати
Та не почує вона. В дорогу,
Далеку небесну дорогу
Сідлаю я Місяць-коня
І сходжу зі свого порогу.
Шкутильгаю на ногу
І падаю туди
Де моляться Богу –
Земля.
Свидетельство о публикации №103052901283