* в спод ванн поривання*

І в сподіванні поривання
І дощ ранковий на прощання
вплете у коси сто перлин
І німота пустих годин,
як снів, наповнених не днями.
Нажаль.

І в безпомильності – помилка
І все не так... і срібна жилка
В тобі засіяна на дні
Мов ті весілля навісні,
що мав уявою збагнути.
Чомусь.

І в перетворенні – звертання
І брів утомлений. Пізнання
добра і зла на всі часи
І тої вічної краси
навіки сховане бажання.
Один єси.
Нажаль.

12 травня 2003 р.


Рецензии