Виталию ко Дню рождения

Sunt errantes stellae in umbra,
Faces magnae super profundum,
Quae ad verum tot viatores
Ducant, fatum definientes

Ambituque currentes porro.
O, pulcherrima stella noctis,
Venus, oculus Tauri aurei!
Linque stellas micanter Austri,

Linque onero viatores
Pro perpetuis astris mundi,
Oculis, in umbra ardentes:
Ad Septentriones revorte!


Рецензии