ангелу-хранителю*** укр

мов заворожена легкістю втоми
часто ковтаю кімнатне повітря
лиш побажай мені гарної долі
і поцілуй мене... непомітно

тихо... у вічність запрошує мрія
відображення в просторі очі знайшли
бо навколо не стеля не стіни
а лиш воля й безмежність душі

доторкнутися і відчути у відповідь дотик
невагомість і здійснення мрій
так важливо мати можливість
бути поруч з тобою... янголе мій


Рецензии
Ай, звідки ж ця тендітна дівчина?!!!
Яка любить мріяти?

Нехай мрії здійсняться!

Natalis   17.05.2003 20:25     Заявить о нарушении