Вранц

Я очі вранці відкриваю,
І серце - знову стугонить,
Були з тобою так щасливі, -
Проте пішла уже зі сном та мить!

І знову й знову б’ється у тенетах
Розлуки серденько моє,
І голос чую твій журливий,
Що так колись дзвенів мені…


Рецензии