П д музику, що зветься

Під музику, що зветься "психоделія"

У мене є душа і тіло,
Можливо, навіть сердце є,
Можливо, кров тече по жилах,
Можливо, зовсім й не тече.

Сиджу і слухаю Zемфіру,
За стінкою ліжко скрипить.
Вони сьогодні одружились,
А в них вже є трирічний син.

А я сиджу одна. В квартирі
Не прибрано - я слухаю Zемфіру.
Собака загубився, Зник мій кіт
Тепер я слухаю лише Aerosmith.

На люстрі вже давно висить петля,
І є стілець, можливість є і мило.
І я помру... сьогодні, в цю хвилину...
Під музику, що зветься "психоделія".


Рецензии