Ми не коханц

Ми не коханці

Ти друг мені, а не коханець,
Хай що б казали вороги,
Не любиш ти, я не кохаю -
Ми тільки друзі, я і ти.

Лише тобі я розказала
Про перший поцілунок свій.
Ти знаеш всі розчарування,
Що трапились в моїм житті.

Про перший раз, про перший дотик,
Про перший погляд крадькома
Ти знаеш все. Я теж все знаю
(Я підглядала з-за кутка).

Ти знаеш сам, бо сам сказав це,
Та хочу я, щоб знав весь світ:
"Ми лишень друзі, не коханці,
Та будем вірними повік".


Рецензии