Рiздвяна казка
Водій не робить зупинок,
Проводжає поглядом дерева:
Новорічні каштани та липи.
Я забув, що мені треба
Від життя та від снігу,
Я забув, що до тебе
Я не вперше вже їду.
І далі... Хтось поруч
Намалює на вікні ялинку,
Що незвичні ліхтарі
На тлі повіконня запалять.
Може колись згадаєш мене,
Насправді забажаєш,
Так міцно, як цілував тебе...
Пам'ятаєш?
Свидетельство о публикации №103050501118
Ирина Джус 04.05.2005 21:47 Заявить о нарушении