ka pasake zoles rasai
Kа pasake zoles rasai, kur nurimes vejas lindi,
kа per nakti paukshchiai lesa, kaip ju akys skaischiai spindi!
Ko nerimsta jaunos shakos, kuo priesh medi prasikalto,
kiek zhingsneliu turi takas, jeigu turi - kokios spalvos?
Ir kodel negesta shviesos, kaip ishmintimi didzhiuotis,
kas pasake visа tiesа , kam paliekama vilioti?
Kur link veda ryto rankos, ir kieno tarytum kalvos,
zhiemа visos baltos lankos, klausiama - kada tos shalnos?
Свидетельство о публикации №103042700946