Цуда-камень
Знайшла я цуда-камень,
Які мне можа дарам
Зрабіць, што пажадаю.
Не доўга я рашала,
Глядзела я ў неба.
І, ўрэшце, пажадала
Я для народа хлеба.
І буйных ураджаяў,
І добрага надвор'я,
Ў сухія дні дажджа ім,
Кахання і здароўя.
Я камень для народа
Знайшла ў небе ясным.
Хачу, каб ён заўсёды
Прыносіў людзям шчасце.
(2001)
Свидетельство о публикации №103042700019
Дай Бог, каб усе яны спраўдзілісь...
Дзякуй табе, Жэня, за цудоўны верш.
З павагая, Саша
Александр Зенкевич 28.05.2003 23:03 Заявить о нарушении