Чернявка Не для всех ukr. version

Мій кращий і коханий ворог
тобою хочу я напитись!!!
Почнем з вина, чий дивний присмак
мене хвилює до нестями.

Вино відкине зайвий сором,
кров закружля і гайда битись.
У наші голови, як в призми,
наллємо води горілчані.

       Заллєм в горлянку ми текіли
       Шматок лимону слідом кинем.
       Чи чуєш стогін мого тіла?
       Я так давно тебе хотіла!

       Забий для мене сигарету.
       Курити будем до світанку.
       Чи сексом на столі займемся,
       Не дочекавшись світла ранку.


Рецензии
АХ, Черни..
Надеюсь, у тебя все хорошо..
И поздравляю тебя с наступающим Новым!
И пусть несет он новизну тебе - новизну ощущений, мыслей, сомнений, уверенности, улыбки, слезы..

Михаил Сафин Шрайк   31.12.2005 00:04     Заявить о нарушении