Аз hосту цуфил мих либ на идише

Ду бист майн hарц – ду бист майн нэшомэ,
Зэ их ин дайнэ шварцэ ойгн – зайн нэхомэ.
Вэн их зэ дих, штарк клапт зих а дойфэк,
Ун  лозт зих нит кэйн шпур фун софэк,
Аз hосту цуфил мих либ…
Ду бист майн лид – ду бист майн нигн,
Ви с’из мир файн фун дайн гезанг цу вигн
Ви с’из мир гут дих  цу зэн ин глик,
Цу зэн ин фрэйд
Цу зэн ин гэлэхтэр
Ун цу хэрн фун дир ди вэртэр ви цукэр,
Аз hосту цуфил мих либ…


Рецензии