Ани-маймин на идише

Их глэйб,
аз кумэн вэт ди цайт
Аз вэт фарвиклэхт вэрн,
Алц, дос из фартроймт
ун фартрахт
Вэгн дэм, аз мир’н лэбн
мит а прахт
Вэгн дэм, м’вэт цу гринг зайн
ди битэрэ трэрн
Их глэйб,
аз алц амол мир’н фарштэйн:
Ун аз ди зун вэт уфгейн;
С’вэт уфгейн аф мизрэх-цу багинэн,
Ун ди тайхн с’вэлн ринэн
Аф ди толн, аф ди бэрг
цу ди ямэн;
Ун вэт мир зайн башэрт мит дир
цузамен…
Их глэйб,
вайл с’из галгал вэхойзэр!…


Рецензии