У сн наснилося... укр
наверзлося
востаннє –
кохання
моє
одвічне
природне
жіноче
бажання,
і самотою
в життя
я прямую,
від цього
натхнення
тобою
мандрую,
тобою
кохаюсь
у мріях
рожевих
тебе я шукаю,
у сні
обіймаю,
в ілюзіях
дивних
тобою
милуюсь,
сама своїй
слабкості
просто
дивуюсь...
Свидетельство о публикации №103041200861