Натхнення
аквареллю. І знову –
великі намети снігу...
це надовго
я дарую тебе
своєму
натхненню,
краду твій час
забуваю на мить
що ти –
не мій...
знущаюсь
з білого паперу
і навіть забула,
що зовсім не вмію
малювати...
Свидетельство о публикации №103041200860