Я кохаю укр

Я кохаю тебе до нестями
Жовтим листям
Осінньої драми
Я кохаю тебе до нестями

Самотою дурію щоночі
Бачу скрізь
Твої засмучені  очі
Самотою дурію щоночі

Я весь час у нірвані літаю
Я тебе, лиш тебе
До нестями кохаю
Я весь час у нірвані літаю

Перли сиплю з долонь в твої руки
Ти лиш сон нездійсненний
Приносиш лиш муки
Перли сиплю з долонь в твої руки


Рецензии