МАР Я

Пливе човен за течією,
Повільно, тихо, наче мрія...
Вона знову залишилася нічиєю,
Як мрія, Марія, Марія.

Тече річка бистра,
Пливе човен, попереду водоспад...
Вона знову заплакала стиха,
Як мрія, Марія, Марія.

Водоспад зі скель спадає,
Човен швидше пропливає...
Вона знову зникає,
Як мрія, Марія, Марія.

Вода швидко спадає,
Пливе човен, до бога лине...
Вона знову знайшла надію,
Як мрія, Марія, Марія.


Рецензии