Я
Я адпомсціць хачу.
Не аддам я жыццё,
А жыццём адплачу.
Хай дурныя плююць,
Рэжуць вены сабе,
Хай атруты глынуць...
Не адпомсцяць табе.
А я хітраю буду.
Не па мне гараваць.
Буду жыць і спяваць...
...Здрады век не забуду.
(2002)
Свидетельство о публикации №103041200220