Блюз блакитних очей

        Твои глаза, как колодцы.
        Я ныряю в них, застряв башмаками в глазницах,
        А то на хрен бы мог утопиться.
        Хорошо, что ношу сорок пятый.
                Лэлиха.

Твої очі сині як море,
Вони мене поглинають.
Зачарований їх синьовою,
Тільки тебе я кохаю.
  Я пірнаю в твої очі,
  Я занурююсь по самії п'яти.
  Я в них міг би зовсім втопитись,
  Та добре, що ношу сорокп'ятий.
В тебе теж є до мене кохання ,
Ти його називаєш "любов".
Та й нехай , як що тобі так краще,
Я ж повторюю знов:
 Що я пірнаю в твої очі,
 Я занурююсь по самії п'яти.
 Я в них міг би зовсім втопитись,
 Та добре, що ношу сорокп'ятий.
Іноді мене ти лякаєш
Своїх очей глибиною.
Вони - вічна безодня,
Що ж в ній буде зі мною ?
 Та я пірнаю в твої очі,
 Я занурююсь по самії п'яти.
 Я в них міг би зовсім втопитись,
 Та добре, що ношу сорокп'ятий.


Рецензии