На смарагдових полях antipode Борис Старосельский

На смарагдових полях, на жовтих луках
Квіти грають на крихітних флейтах
Витанцьовують білі зайчики світла!

Небеса вдихають пахощі ягiд і меду
Кучеряві вітри, сурми літа.
Де ви дні радости, де?
Де ви загублені мрії?

Дінь-дзень, дзвоників тінь
Знову побачимось , знов буде день
На  Вічності втомленій новім покутті.


Рецензии
Дякую Вам, Валентине)
Дуже гарно!

Веточка Вишни   14.05.2012 14:30     Заявить о нарушении
Щиро дякую, Вишенько!)

Валео Лученко   14.05.2012 15:16   Заявить о нарушении