В дарунок кв ти ласкав сть

В дарунок квіти і ласкавість
І неба світлого блакить
Нехай весна дарує радість
І усмішок щасливу мить.

Нехай в цей день усі бажання
Здійсняться... і дарують дні
Що стануть радістним чеканням
Світанком ніжної душі.


Рецензии