Той, з ким не буду плакати укр

Той, з ким не буду плакати
Ніколи не буду плакати
Той, з ким лише
Гучно у долоні плескатиму
І радітиму, що живу

Навіть краплею вина не плакати
Навіть жодної сльозинки нематиму
Не буду знати, що сумуватиму
Забути, як вони виглядають – сльози

Крижею покриватимусь може
Марно. Зимно. Не допоможе.
Стане вільно. Може занадто.
А влітку збирати буду кульбабки.


Рецензии
отвратительно.

М-р Ха.

Мистер Хайт   18.03.2003 20:48     Заявить о нарушении
Обоснуйте, Маэстро!

Sleepy Bear   19.03.2003 11:37   Заявить о нарушении