Та край тепер год... укр

Та край тепер і годі
Тілесного бажання
Ви такі чесні, горді...
Я маю сподівання,
Що так і є насправді.
Та тільки я все знаю.
Немає місця правді.
Я тихо відлітаю
І повертаюсь знову...
Куди ж тепер подітись?
Я хочу землю нову.
Я хочу народитись
Іще хоча б раз двадцять
Або іще хоч раз.
Не треба посміхатись!
Це зовсім не для вас
Це зовсім не для нього
І точно не для всіх...
Я хочу очі нові!
Я хочу свіжий сміх!


Рецензии