Прокинулася з дивним в дчуттям... укр

Прокинулася з дивним відчуттям
Що ніби-то сьогодні свято
І ніби-то людей багато
Людей, яких люблю
І котрі люблять мене

Прокинулася в дивному мовчанні
І не хотілось говорить по телефону
Відповідаючи дурними балачками

І не хотілося дивитись телевізор
Щоб знати де і хто когось убив
І не хотілось навіть їсти!
Навіть пити!
І не хотілося тут більше спати

Та що за свято?
Якби могла тоді я знати,
Що ввечері тебе зустріну...
То не виходила б я з дому взагалі....


Рецензии
Мало статися свято, я чекала весь день,
Моє серце завзято взялось до пісень.
Я зібралась надвечір. Свято, ти де?
Я спіткнулась приречено, бо зустріла тебе.

Прендзевская Елена   18.03.2003 15:25     Заявить о нарушении
Дуже схоже на справжню історію справжнього болю...

Гроза   20.03.2004 23:21   Заявить о нарушении