Я б сказала... укр
Що не треба.
Я б сказала,
Що досить нарешті.
Одягнула б яскраву сукню
І пішла би на край світу
І ніхто б не дізнався ніколи
І ніхто б не подумав – нема
Я б дивилася в синє коло
Я б пішла.
Я б пішла сама.
Все,що зроблено –
Все невірно.
Все згвалтовано, що було.
Ліквідовано і забуто.
Що просила колись –
Відгуло.
Я пішла на високу гору
Я пішла від себе і всіх.
А тебе обікрали злодії –
Вкрали в тебе твій сильний сміх.
Він ніколи вже не повернеться.
В тамтим краю загинув він…
…Налякали вовків і мавочок
Заспівавши свій славний гімн.
Свидетельство о публикации №103031701126