Такс -1 укр

Викликай таксі!
Все набридло та й досить
Поспішай до тих,
Ким згвалтовано осінь,
Позабувши про сміх
І торішню втому
Проїзджаєш крізь сніг,
Що загинув рік тому.

Я купую квиточок
На останній трамвай.
Залишаючи ночі
Ти собі поспішай.

Зупиняю таксі-
Зупиняється осінь.
Закохалася в тих,
Хто нічого не просить.

Викликай таксі!
Я втомилася. Досить!
Поспішай до тих,
Ким згвалтовано осінь.
Поспішай до тих,
Ким покорена втома.
Поспішай собі…
…Я закриюся вдома…

…Знову буде таксі
Крізь вологу – і в осінь.
Я тікаю від тих,
Хто нічого не просить.
Загубилася… Бачу…
Півдніпра обшукала.
Ти… нічого не значиш -
Не тебе покохала.


Рецензии