Сидиш навпроти... укр

Сидиш навпроти
Уважно роздивляєшся
Занурюєшся в очі
Як у водні кола
Потім зрониш
Занадто твердо
Що не кохав ніколи
Доторкнешся долонею
До мого обличчя
Ніби від того вщухає біль

Сидиш спокійно
Щось тихо говориш
Та я не чую
Бо заболяче дихати
Десь мандрую
Заболяче слухати
Логічні роздуми чоловіка
Якого кохаю над Всесвіт

Над Всесвіт кохаю
Над Всесвіт ненавиджу
Мандрую у спогадах
Про ніщо
Найжахливіше-
Не ображатися
Немає на кого
Ніби в кіно

Спіральні містерії
Собі збудувала
Живу в нереальності
Мандрую по снах
Невпинно благаючи
Ловлю сірий погляд
Невиправно холодний
Й зашвидко старіючий

Розмову закінчено...
Немає причини
Щось далі продовжувать
І розповідать
- Зарано сивієш ти…
Мовчання у відповідь
Все віддано нами
Немає що брать


Рецензии
Коли вірші такі правдиві, хочеться плакати. А коли розумієш, що є такі поети, то хочеться радіти...

Гроза   20.03.2004 23:30     Заявить о нарушении
Дуже дякую. Це один з моїх найкращих віршів, як мені здається.

Sleepy Bear   21.03.2004 18:17   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.