плакала укр

Плакала від остраху кохання
Бавилась зірками серед ночі
Ніби ти і є отой останній
Хочу…

Ранок зустрічала із сльозами
Острахом пронизані всі рухи
Нащо замикаюся безтямно
Духи…

Свое сонце викидаю в небо
Телефон миттево поламала
Я боюсь, мені того не треба
Не чекала…

За хвилину роблюся старою
За секунду смерть переживаю
І вже тиждень я борюсь з собою
Не впливає…


Рецензии
Дуже вдало.
В останній літері поправте "Є".

Прендзевская Елена   18.03.2003 13:25     Заявить о нарушении
Щиро дякую!!!
Дуже приємно...

Sleepy Bear   18.03.2003 13:30   Заявить о нарушении