Начало

Я преклоняюсь пред Началом,
Началом жизни и любви.
Я преклоняюсь пред Весною,
И я прошу тебя, ЖИВИ.

Живи во имя жизни, просто,
Живи во имя смерти, но живи!
Живи во имя Неба и Природы,
Живи во имя Начинания, ЖИВИ!


Рецензии