Астма кахання
Здрада ў паветры.
Мне цяжка жыць,
Таму што праўда знікла.
Ты здзейсніў абяцанні,
Якія мне даваў?
Табе не сорамна,
Што надта горды ты?
Пакінуў мне чаканне
І думаеш, я буду жыць?
З чаканнем існуюць,
Жывуць з надзеяй.
Я жыць збіраюся,
Каб толькі
Мне не трапілася
Здрада.
(пачатак верасня 2001)
Свидетельство о публикации №103030500150