Superstar Ain t I Too Good?

I wanna be a superstar
I wanna make big money
I don’t care I am so dull
To have smart ass iz funny
I wanna play a leadin’ part
In some kinda fuckin action
I got so dammit lot of musclez
‘N lack of brainz iz my protektion

Chorus:
But tha problem iz:
Ain’t I too good
To Hollywood?(etc)
So gimme a chance
To kick the ass
To Arny* ‘n Sly**
I’ll get a success
I ain’t no shy
I’ll make a real hit
Or better I die
Or better I die!

Or I wanna be a porno-star
‘Coz ma prick iz az big az airplane
I wanna fuck e’ry slut I see
I’m alwayz ready ‘coz no pain - no gain
Won’t give a damn about my soul
Don’t wanna care that I’m obscene
I gonna move heaven ‘n earth
‘Coz  wanna be on fuckin screen
-----------------

*  Arnold Schwartzenegger
** Silvester Stallone


Рецензии