За м р
Фашыст за гарою.
Ты не бойся замля,
Ты не адна, я з табою.
Чую стрэлы здалля,
Крык жанчыны да вою.
Ты не бойся, зямля,
Ты не адна, я з табою.
Бачу сотні сялян
З Радзіму гарою.
Ты не бойся, зямля,
Ты не адна, мы з табою.
Будзем біцца ўсяляк,
Бо нялёгкая будзе дарога.
Ты не бойся, зямля,
Ты не адна, нас многа.
(1998)
Свидетельство о публикации №103021901208