В н серед нас

Темна ніч... Линуть спогади, спогади.
Тиха ніч навіває думки!
Всюди: марева, марення, здогади...
В прірву днів відганяють роки.

Все настало, настане, і станеться.
Ніч глуха і мій біль без прикрас.
Хто не знає, той і не обманеться,
Бо живий іще Він серед нас.

Пам’ять все ж не лишає покинутих,
Прірва лиш замітає сліди.
По мостах через сон перекинутих
Нам з тобою колись та іти.

Безконечним шляхом переходжені,
В безтілеснім єстві проросли
Дикі пагони. В серці народжені,
Серед ночі в душі процвіли.
6.11.2000р


Рецензии