Meie kool

Ma armastan kooli!
Ma armastan kooli!
Seeparast, et kool
Annab armastus-motlema mulle.
Koolis ej ole raske,
Ta kingib hariduse sulle.
Parast kooli loputamist
Sa motled:
See on kaesolev onn!
Ja romm!


1999.(Таллинн).


Рецензии