Стор нки, стор нки, стор нки...
Рух втаємничений.
Ось - у скронях
Зозуля кує.
Ось - на пальцях
Прикмети і звичаї.
Ось - твоє,
Ось - моє.
Ось - даруйте, здається втомилася, - помилки, помилки...
Ось - дивіться, це ті, що спізнилися, це - невчасні думки.
Ось - нотатки можливостей втрачених,
Ось - гербарію стислі рядки.
На столі, на підлозі, в шухлядочках -
Сторінки,
Сторінки,
Сторінки...
Свидетельство о публикации №103011600607