Я шукаю тебе...

Я шукаю тебе поміж сотен облич,
Серед тисячі душ незгасимих,
Поміж поглядів тих невловимих,
Що наповнюють пошуків ніч.

Я блукаю в пітьмі серед сліз і образ,
Дикій темряві серце ввіряю.
Може цим я тобі обіцяю,
Що знайду в світі простір і час.

Що знайду світ, де ти загубився,
Ту планету, де зникли сліди,
Ту галактику, де ти ходив,
Кожній зірочці в космосі снився.

І отак ти наснився колись і мені.
І шукаю тепер я щоночі
Полум'яну блакить - твої очі,
Що чекають на мене в пітьмі.


Рецензии