Твар пам ж дзвярыма

Мае думкі просяць пустаты,
Аднак такое не магчыма.
У маіх думках толькі ты,
Твой твар паміж дзвярыма.

Там я ўбачыла цябе.
У сэрцы - трапятанне.
Ты падарункам быў нябес:
Пазнала я каханне.


Рецензии