Весна священна
Їх чоло мене гука
Йде весна за красним літом
Йде висока і гнучка
Йде травою молодою
Неозора і міцна
Йде кипучою водою
Нездоланно йде вона
Йде щоб в душах оселити
Свій прозорий світлий зір
Йде щоб цвітом побілити
Кожен сад і кожен двір
Свидетельство о публикации №103010400928